Outdoor Soccer

Het Jan Snel Outdoorsoccertoernooi is al jaren een begrip. Spui organiseert dit populaire voetbalevenement traditioneel drie dagen vanaf Hemelvaart. Op donderdag recreatief, op vrijdag jeugd en op zaterdag prestatief. Dit jaar beleeft het toernooi de twaalde editie. Sinds 2016 is op woensdag ook het Johan Witte Toernooi voor de jongste jeugd aan het soccer toegevoegd. En met succes. Voor spelers van alle leeftijden  is het toernooi vooral een relaxt evemenent. Het soccertoernooi heeft zich de afgelopen jaren bewezen tot buiten de grenzen van Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de inzet en medewerking van tientallen vrijwilligers en vanzelfsprekend de bijdrage van sponsors.

Ditt jaar (2018) kampt het soccertoernooi met concurrentie van de reguliere competiitie, als gevolg van de nieuwe wedstrijdkalender van de KNVB. Spui betreurt dit, maar kan niet anders dan de organisatie aanpassen. Voorop staat dat het outdoor soccertoernooi op de kaart blijft.

Naam van het team
Naam van de leider
Contactadres
Postcode + Plaatsnaam
Aankruisen wat voor u van toepassing is.
Woensdagmiddag 9 mei 2018 JO-7, JO-9
Woensdagavond 9 mei 2018 JO-15