VV Spui

11 en 12 september: Spui tussenstop Ride for the Roses

Gepubliceerd op: 15 juli 2021 | Algemeen

Beste buren en leden van vv Spui,
In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 september neemt vv Spui deel aan de Ride for the Roses, het jaarlijkse fietsevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Spui fungeert beide dagen als tussenstop. 
Op zaterdag passeren tussen 18.30 en 20.15 uur zowat 600 deelnemers aan de Kids Ride, een nieuwe onderdeel van de tocht. 
Zondag komen tussen 11.00 en 13.30 uur de rijders van de afstanden 25 en 50 kilometer langs. Naar verwachting gaat dat om 1250 fietsers.

Jullie begrijpen dat de organisatie veel voorbereiding vergt, voorafgaande aan het evenement én in het weekend zelf. Van het opzetten van tenten tot het beleggen van broodjes kaas en ham. 
We hopen en verwachten dit te kunnen realiseren met de hulp van veel vrijwilligers. 

Om dit evenement te doen slagen vragen we jullie als vv Spui mede namens de organisatie van Ride for the Roses om medewerking. 

In de eerste plaats om in het weekend op bovengenoemde dagen en uren de Sparksstraat autovrij te houden. De deelnemers aan de tocht komen vanaf de Pootersdijk via het tussenpad naar onze accommodatie en vertrekken weer via de Sparksstraat. Deze wordt voor een veilige passage tijdens het evenement afgesloten. Het parkeerterrein bij de sportvelden wordt ingeruimd als fietsenstalling. In en rond onze kantine is gelegenheid voor een praatje, een hapje, een drankje en meer. Er is ook muziek.

In de tweede plaats vragen we jullie een handje bij te steken. Veel handen maken licht werk. Deelname aan het evenement dient een goed doel: onderzoek naar en bestrijding van kanker, nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland. Het fietsevenement Ride for the Roses staat symbool voor de gezamenlijke strijd tegen kanker. 

Jullie medewerking kunnen jullie melden bij Jaap de Pooter.
Dat kan in persoon of via mobiel 06 – 2020 1314.
We houden jullie uiteraard op de hoogte. Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij het bestuur. 

Voetbalvereniging Spui dankt allen bij voorbaat voor de medewerking.

« Terug naar het overzicht

Relevant nieuws