Martijn van Lent blijft tweede trouw

Gepubliceerd op: 28 december 2021 | Algemeen

Martijn van Lent heeft zijn verbintenis met vv Spui verlengd. Martijn staat inmiddels anderhalf jaar als trainer-coach voor onze tweede selectie. Hij is begonnen aan een klus, die hij ook wil afmaken.

Van Lent, van beroep senioreninstructeur bij de Zeeuwse zorginstelling SVRZ, startte in oktober 2018 als trainer van Spui Walking Football -destijds de eerste vereniging in Zeeuws-Vlaanderen die deze tak van ouderensport introduceerde. Een jaar later verruilde hij de oudjes voor de jonkies van het tweede. Met de tweede selectie, tevens kweekvijver voor het eerste elftal, werkt hij sindsdien aan een kwaliteitsslag. Dat werk wil hij voltooien, naast het belang dat hij hecht aan factoren als gezelligheid, binding en saamhorigheid, van oudsher eigen aan de voetbalvereniging in de Sparksstraat.

Met Martijn blijft ook diens assistent Tim Verseput. Eerder in december verlengde de voltallige trainersstaf van de eerste selectie (Mark de Kunder, Henk Koekkoek, John de Ritter, Yorick Koekkoek) de samenwerking met vv Spui.