Spui zet spelers 'gouden generatie' in het zonnetje

Gepubliceerd op: 26 mei 2019 | Algemeen

Na afloop van de Wedstrijd van Sietse zijn Remco Hamelink, Arnoud Hamelink, Mark Otterloo en Yorick Koekoek bedankt voor hun inzet in en voor het eerste elftal de afgelopen jaren. Ze zijn al jaren actief bij de hogere elftallen en hebben ook dit seizoen klaar gestaan om de club te hulp te schieten. Omdat er afgelopen zomer ineens een grote spelersnood was hebben deze toppers zichzelf alsnog beschikbaar gesteld voor het eerste elftal. Remco en Arnoud speelde namelijk een stapje lager in het tweede, Mark voetbalde niet altijd meer in verband met lichamelijke klachten. Yorick stopt ook wegens gezondheidsredenen met voetballen. Zijn knieën laten hem in de steek. Tijdens de seizoensafsluiting zijn ze alle vier (letterlijk) in het zonnetje gezet, en ontvingen een ‘Fifa kaart’ van zichzelf. Spui is trots op zulke leden!