Wedstrijd van Sietse bij slotdag competitie

Gepubliceerd op: 9 mei 2019 | Algemeen

Dat belooft wat op voorhand. Zaterdag 25 mei, noteer die datum alvast. Dan is de traditionele, authentieke en legendarische Wedstrijd van Sietse, inclusief uitreiking van de Zilveren Schoen. Vooraf spelen Spui 3 en Spui 1. Een compleet dagje Spui derhalve.

Even noteren: om 12.45 uur komen de illustere spelers van Spui 3 in het veld voor een ontmoeting met Apollo’69 3. Die wedstrijd is al niet te missen. Aansluitend, om 14.30 uur, trapt Spui 1 af tegen Hoedekenskerke/Kwadendamme 1. Deze laatste combinatieploeg is dan net kampioen, of kan het in Spui worden. Ook niet te versmaden dus.

Maar dan. Om 16.45 uur (of ietsje later) betreden de voormalige toppers van Spui en omgeving en die van Sietse de Smet het hoofdveld. Twee keer een half uur is de bedoeling, maar elk jaar is de vraag of de benen en/of enkels dat nog wel houden. Dat is afwachten. Na afloop volgt de derde helft, plus de uitreiking van de Zilveren Schoen, de hoogste onderscheiding binnen de gelederen van vv Spui.

Dus ja, wie wil deze middag en avond nou niet meemaken?