VV Spui zoekt dringend een keeper

Gepubliceerd op: 6 november 2020 | VV Spui 1

Spui is voor het eerste elftal per direct op zoek naar een keeper. Ben je gedreven om bij een vierdeklasser zaterdag in een gezellig, maar ambitieus team onder de lat te staan, neem contact op.

Spui heeft voor de eerste selectie een keepersprobleem -gevolg van diverse oorzaken waaronder in het bijzonder langdurige blessures. In het doel van het eerste is daardoor de plaats vrij. Iets voor jou? Al als doelman gestopt, maar het kriebelt toch weer? Laat je dan horen via een e-mail naar ledenadministratie@vvspui.nl of via een telefoontje of whatsapp naar 06 – 211 32 793. Dat is het nummer van onze elftalleider.
Spui traint normaal op dinsdag- en donderdagavond, van 19.30 tot 21.00 uur. Onder voorbehoud van coronamaatregelen zijn (competitie)wedstrijden op zaterdag. De tegenstanders in de vierde klasse zijn in Zeeuws-Vlaanderen en Midden-Zeeland.

Heb je interesse, of weet je iemand, laat het ons dan weten. Ga minstens het gesprek aan met de technische staf om mogelijkheden te bekijken. Je zult er geen spijt van hebben. Het klikt vast in een mooie vereniging!

Dit bericht delen in voetbalkringen wordt gewaardeerd.

We zien en spreken elkaar, met sportieve groeten
Technische staf vv Spui