Sponsormogelijkheden

Zien en gezien worden. Bestuur en Sponsorcommissie van vv Spui proberen voor elk bedrijf een op maat toegesneden sponsorpakket samen te stellen, uiteraard in overleg met u en uitgaande van uw wensen. Als basis zijn er drie (standaard)pakketten -maar daarnaast zijn er tal van mogelijkheden. Een reclamebord langs een van de speelvelden bijvoorbeeld, een wedstrijdbal of publiciteit van uw bedrijf via onze website of de lichtkrant in de kantine. Maar misschien wilt u uw bedrijfsnaam ook terugzien op de shirts van een van onze teams.

Het is van belang dat u als sponsor uw doelgroep bereikt en uw naamsbekendheid vergroot. Spui wil graag met u in overleg. Belangstelling voor een gesprek? Uiteraard verwelkomen we u graag op ons sportpark aan de Sparksstraat. Maar u kunt ook voor een afspraak mailen naar info@vvspui.nl

Sponsormogelijkheden

1. Bordreclame

Eenjarig contract: € 140,00
Driejarig contract: € 370,00
(exclusief eenmalige kosten voor vervaardiging en bedrukking van trespabord)

Beëindiging contract uiterlijk een (1) maand voor afloop startdatum, anders automatische verlenging.

2. Reclame via lichtkrant kantine

Eenjarig contract € 75,00
Uw publiciteit is te zien via de lichtkrant op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

3. Wedstrijdbal

Kosten € 50,00 per wedstrijd
U sponsort de bal voor thuiswedstrijden van de seniorenelftalllen (of desgewenst jeugdteams). Uw donatie is het seizoen door zichtbaar in de kantine.

4. Website

VV Spui biedt u de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner.
Uitvoering, omvang, duur en kosten geheel naar uw keuze.

5. Kleedkamersponsoring

Mogelijkheden en prijzen in overleg.

Sponsorpakketten

Pakket A: € 500,-

Pakket B: € 250,-

Pakket C: € 100,-